OMSTILLING OG KARRIEREVEILEDNING

Vi ser et stadig økende behov for karriereveiledning. I en omstillingsprosess trenger som regel bedriften bistand til å hjelpe noen av sine ansatte ut i ny jobb. Dersom din bedrift står foran en omstillingsprosess, kan vi tilby ulike former for faglig rådgivning, både overfor ledelsen og for den ansatte som rammes av en eventuell nedbemanning/omstrukturering.

Målet er at prosessen skal skje så smidig som mulig for begge parter. Vi har bred kompetanse og erfaring fra ulike prosesser. Vi kan bidra med viktig kunnskap innen jobbsøking og gir opplæring i hvordan man skriver en god søknad og CV. Vi gjennomfører intervjuer, evaluerer og gir rådgivningssamtaler.

Vi bruker DiSC® Personprofil som et nyttig verktøy til å bli enda bedre kjent med kandidaten. Vi har sertifiserte DiSC®-trenere hos FREMO som utarbeider rapporter fra personprofilen og bistår kandidater i å finne sitt ideelle arbeidsmiljø og sine motivasjonsfaktorer, slik at det blir enklere å søke de rette jobbene.

Ta gjerne kontakt for et uforpliktende tilbud fra oss i prosesser rundt omstilling og karriereveiledning. Vi tilpasser veiledningen etter hvert enkelt behov hos bedriften og/eller kandidatene.