Ledige stillinger

Prosjektutvikling Midt-Norge AS har hovedkontor på Vestre Rosten og er et tverrfaglig rådgivende ingeniørselskap som er ansatteid og har drevet godt i 30 år. Våre verdier: engasjert-trygg-pålitelig-inkluderende-kreativ, er godt forankret hos våre ansatte og vi mener at våre kunder også kan merke disse i vår leveranse og opptreden.

Prosjektutvikling er et firma med godt renommé i markedet og med store solide kunder (NTNU, Trondheim kommune, Bane Nor, Statsbygg). Vi er 32 ansatte som er fornøyde kolleger og vi har et godt arbeidsmiljø.

Avdelingsleder geoteknikk

Prosjektutvikling Midt-Norge AS
Vestre Rosten 85
7075 Tiller
Søknadsfrist: 26. august 2017
Søknaden merkes: 3502027226

Vi søker avdelingsleder på nyopprettet avdeling for geoteknikk. Vi ser behovet for ha egne ressurser innen geoteknikk og ønsker derfor å starte vår egen virksomhet innen fagfeltet.

AVDELINGSLEDER GEOTEKNIKK


Vi ønsker å ansette en erfaren sivilingeniør til å starte opp vår nye geotekniske avdeling. Vi søker en kandidat med minimum 8 års erfaring og følgende egenskaper:
- Modig, erfaren og trygg nok til å starte vår nye virksomhet sammen med vår ledelse
- Søkende
- Du skal kjenne deg igjen i våre verdier
- Referanser fra bygg og anleggs bransjen


Eventuelle spørsmål om stillingen rettes til daglig leder Nina Lodgaard hos Prosjektutvikling Midt-Norge AS på tlf. 932 43 141 eller Kjell Inge Fremo hos Fremo bemanning & Rekruttering AS på tlf. 900 22 300

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver om ønskelig.

Søknadsfrist: 26. august 2017
Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: