Lium Møbelverksted kombinerer tradisjonelt håndverk og moderne industri. Våre erfarne medarbeidere benytter det nyeste innen produksjonsteknologi, og vi garanterer høy kvalitet og stor leveringspresisjon for alle våre leveranser. Gjennom kontinuerlig videreutvikling av faglige og tekniske ressurser, er vi alltid klare til å møte nye utfordringer i en krevende og interessant bransje.

I løpet av våre snart 90 år i møbelbransjen har vi vært med på mange spennende, små og store prosjekter. Vi utfører alt fra enkle utfordringer til mer komplekse prosjekter.  Vi har lang erfaring med 3D-tegning av møbler og produkter, og alt vi produserer blir tegnet i 3D før produksjonen starter.Vi lager det meste av møbler og innredninger.

 
Vi forsøker hele tiden å videreutvikle bedriften gjennom regelmessig oppdatering av medarbeiderne vå
re og produksjonsutstyret vårt. Med en rekke ulike samarbeidspartnere, danner vi samtidig grunnlag for et solid faglig nettverk for utveksling av kunnskap og erfaringer. På den måten bidrar vi til å styrke bransjens totale kompetanse, noe som kommer både oss selv og kundene våre til gode. 
Lium Møbelverksted omsetter for 27 millioner og har i dag 23 faste ansatte, hvorav 13 har fagbrev og to har mesterbrev. 

Salgsleder

Lium Møbelverksted
Kvamsveien 51
7336 Meldal
Søknadsfrist: 27. mai 2018
Søknaden merkes: 3800239759

 

Salgsleder

Vil du være med på å videreutvikle et spennende og fremoverlent møbelverksted? Vi skal nå ansette en salgsleder som vil være med på å styrke både etablerte kundeavtaler og skape nye relasjoner.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Du har gjerne fagutdanning som snekker/trevare eller interiørdesign og/eller erfaring fra møbelbransjen. Relevant erfaring kan veie opp for faglig utdanning
  • Du har god muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne, god på IT generelt og Excel spesielt. Du vil ha interesse for våre produkter og møbelbransjen, og jobbe selvstendig i utforming av pristilbud og kundeoppfølging
  • Av personlige egenskaper er du engasjert, samarbeidsvillig og positivt innstilt
  • Du er løsningsorientert og ser muligheter og gode løsninger for våre kunder og samarbeidspartnere

 

Vi tilbyr:

  • En spennende lederstilling innen møbelfaget, der du vil ha fleksibilitet til å styre egen arbeidshverdag. Du vil jobbe tverrfaglig. Nettverksbygging og kundepleie, utforming av pristilbud og markedsføring på sosiale media er sentrale stikkord
  • Lium Møbelverksted har kontor på Meldal og du vil ha fast kontorsted her. Det kan åpnes for at noe av arbeidsuken er hjemmekontor.
  • Lønnsbetingelser er konkurransedyktige og vil avhenge av kompetanse

 

Se våre hjemmesider www.lium.no 

 

Tiltredelse snarest.

 

Søknadsfrist 27. mai

 

Vil du vite mer om stillingen før du søker, ta kontakt med daglig leder, Kjell Berdal ved Lium Møbelverksted på tlf. 958 500 22 eller Jorunn Løseth, seniorrådgiver/sertifisert rekrutterer DNV hos FREMO på tlf. 907 90 311. 

 

Alle henvendelser til FREMO vil bli behandlet konfidensielt, hvis ønskelig også ovenfor oppdragsgiver i innledende fase. 

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: