Adresseavisen har etablert det som skal bli Midt-Norges viktigste digitalbyråer: Adresseavisen Marketing Studio og Adresseavisen Brand Studio. Våre kunder kan da forholde seg til en leverandør, som gjennom sin kompetanse og partnere, kan levere en bredde av tjenester som få eller ingen andre i markedet. I et marked med mange aktører har vi som mål å være det mest transparente byrået i Midt-Norge.

Vi er en salgsorganisasjon med over 30 dyktige mediekonsulenter i Adresseavisen og Polaris Media Midt-Norge. Vi jobber også tett sammen med mediehusene i Schibsted-konsernet. Nå styrker vi satsingen på innhold og søker til 12-måneders prosjektstillinger. Stillingen vil etter endt periode vurderes forlenget med mulighet for fast ansettelse. 

Digital rådgiver

Adresseavisen AS
Ferjemannsveien 10
7014 Trondheim
Søknadsfrist: 26. mai 2018
Søknaden merkes: 3810830351

 

Digital rådgiver 

 

Vi søker kandidater som trives i møtet med kunden. Du er komfortabel med å holde presentasjoner og forstår viktigheten av å bygge gode relasjoner. Du har evnen til å jobbe selvstendig og planmessig samtidig som du har støtte fra resten av teamet. Som selger klarer du å prioritere godt hvilke kunder du bruker tid på.

Du vil jobbe i et team med erfarne innholdsprodusenter, analytikere, webutviklere, designere og rådgivere, alle med lang erfaring innen digital markedsføring. I tillegg har vi en salgsorganisasjon med over 30 dyktige mediekonsulenter i Adresseavisen og Polaris Media Midt-Norge. Vi jobber også tett sammen med mediehusene i Schibsted-konsernet.

 

Nå styrker vi satsingen på innhold og søker til 12-måneders prosjektstilling:

Kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Erfaring med tjenestesalg
 • God forretningsforståelse
 • Et stort nettverk i Trondheim (Trøndelag)
 • Høy forståelse for digital innholds-/markedsføringsstrategi
 • Høyere utdannelse
 • Gjerne bakgrunn fra et byrå

 

Arbeidsoppgaver:

 • Identifisere og oppsøke nye eller passive kunder
 • Lede salgsprosessen fra behovsanalyse til ferdig leveranse

 

Når du hører begreper som inbound marketing, innholdsstrategi, SEO, SEM, CPC, CPM og CRO er du i ditt ess. Du kan hjelpe kunden med native advertising eller strategier for innhold i deres egne kanaler. Du kjenner grensegangene mellom salg og rådgivning og kan gjerne være så skrivefør selv, at du kan lage godt innhold for publikum om det vi jobber med i Adresseavisens byråsatsinger.

Vi søker kandidater som trives i møtet med kunden. Du er komfortabel med å holde presentasjoner og forstår viktigheten av å bygge gode relasjoner. Du har evnen til å jobbe selvstendig og planmessig samtidig som du har støtte fra resten av teamet.

 

Som selger klarer du å prioritere godt hvilke kunder du bruker tid på.

 

Vi tilbyr

 • Spennende arbeidsoppgaver
 • Markedets beste produkter
 • Muligheter for å påvirke innholdet i jobben
 • Gode lønnsbetingelser
 • Kolleger i toppklasse, og arbeidspult rett ved Nidelva

 

Søknadsfrist: 26.05.18

 

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Hege Svendsen hos Fremo Bemanning og Utvelgelse, tlf. 905 87 920.

 

Alle henvendelser til Fremo vil bli behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver om ønskelig i innledende fase.

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: