Fremo er et vikar- og rekrutteringsbyrå med lang erfaring fra arbeidsmarkedet i Midt-Norge. Vi bistår våre oppdragsgivere i å finne riktig medarbeider, enten det gjelder tidsbegrenset eller fast ansettelse, og på alle nivåer i bedriften. Vi har kontor i Trondheim og på Orkanger og er 11 ansatte i administrasjonen. Fremo Bemanning AS ble etablert i 2005 og hadde i 2016 en omsetning på kr 70 mill. Vi er sertifisert som Miljøfyrtårn av Trondheim kommune, noe vi med stolthet markedsfører og bruker i vår påvirkning både mot medarbeidere, kunder og leverandører. 
Vi motiveres av våre verdier FOLKELIG, ERFAREN og FREMOVERLENT og målet vårt hver eneste dag er at vi SKAPER VINNERFØLELSE.


Lønningskonsulent med erfaring Agresso/UBV, Lillestrøm


2000 Lillestrøm
Søknadsfrist: 07. desember 2018
Søknaden merkes: 3985274038

 

Hvem ønsker bedriften med seg i teamet?

 

 

For et stort informasjonsteknologiselskap med kontorer i flere norske byer, søker vi etter en dyktig lønningskonsulent med kjennskap til Agresso/UBV. 

Vi har en fast stilling, samt en stilling i et svangerskapsvikariat, oppstart i desember/januar. 

 

Selskapet tilbyr ulike leveranser innen IT-tjenestemarkedet, og har for eksempel leveransemiljøer innen drift, løsninger, konsulenttjenester og rådgivning.

De har store kundegrupper innen bransjeområdene bank og finans, kommuner og statlig sektor, helse, olje og gass, samt prosessindustri og produksjon.

 

 Hvem er du?

  • Faglig kompetent på lønn
  • Kjennskap til Agresso/UBW
  • Selvgående og trives best med høyt arbeidstempo og jobber godt i team

 

Bedriften tilbyr:

  • Arbeidssted Lillestrøm/Oslo
  • En fast stilling hos bedriften og et vikariat med varighet i ca. 1 år
  • Oppstart snarest 

 

 

Søk idag!

Vi tar inn kandidater til intervju fortløpende, så vi anbefaler deg å søke snarest. Ved spørsmål om stillingen kontakt FREMO ved Jorunn Løseth på 907 90 311.                         

 

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: