Fremo Bemanning og Utvelgelse ble etablert i 2005 og våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og team-/lederutvikling. Vi gjennomfører årlig ca. 130 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 900 vikarer hvert år. For å sikre at vi til enhver tid har tilgang til de beste ressursene i markedet, arbeider vi systematisk med å kartlegge markedet og har et stort nettverk.

Selskapet har hatt en sunn vekst siden oppstarten og er sterk økonomisk og finansielt. Omsetningen var i 2018 kr 71 mill. Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og har nå gjennomført en sertifiseringsprosess for å bli Revidert Arbeidsgiver gjennom NHO. Vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn første gang i 2010. Vi er 12 ansatte og har kontorer på Lade i Trondheim og på Orkanger.

Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse.

www.fremobemanning.no

Fibermontør

FREMO
Ladeveien 23
7014
Søknadsfrist: Snarest
Søknaden merkes: 4022425146

Er du telemontør og har lyst på en jobb hos et solid firma?

 

Vår oppdragsgiver skal ansette 1-2 fibermontører med fagbrev.

 

 

Som fibermontør vil du montere fiber i bolig og bedrift hovedsaklig i Midt-Norge, men oppdrag kan også forekomme over hele landet.

Du vil få god opplæring, jobbe i team sammen med andre montører og hjelpearbeidere og ha et godt arbeidsmiljø rundt deg.

 

Hvem er du?

  • Fagbrev som telemontør, elektriker gr. L. eller energimontør
  • Relevant erfaring er en fordel, men nyutdanna oppfordres også til å søke
  • Godt humør, serviceinnstilt og trives godt i team
  • Fleksibel, tålmodig og serviceinnstilt

 

 

Vi tilbyr en stilling hos en solid bedrift med en bra merkevare og et ungt, godt arbeidsmiljø. Du vil jobbe turnus 12-9, overnatte i brakke, hus, hytte. Lønnsbetingelser er avh. av kompetanse og erfaring. 

Kost og losji dekkes av bedriften.

 

Ta kontakt med FREMO på tlf. 90790311 ved spørsmål.

 

 

 

 

 

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: