Ren Røros Intelligent Automation as er et selskap i Ren Røros gruppen, og inngår i konsern med Røros Elektrisitetsverk as som morselskap. Ren Røros kjennetegnes ved vårt fokus på klimateknologi og bærekraft.

Vi søker inntil 10 utviklere innen RPA-teknologi med arbeidssted i Trondheim/Røros

Ren Røros Intelligent Automation
sluppenvegen 17b
7037 Trondheim
Søknadsfrist: 08. mars 2019
Søknaden merkes: 4024372620

 

Vil du være med å bygge Midt-Norges beste kompetansemiljø på Robotic Process Automation?   Med hundre års historie og robustheten til Røros E-verk i ryggen, starter vi reisen mot en mer digital framtid.   Ren Røros Intelligent Automation as skal fokusere på digitalisering av konkrete arbeidsprosesser for å skape rask effekt og verdiskaping hos våre kunder. Vi søker både deg som er en Senior Automation Engineer og deg som er nyutdannet. Arbeidssted fra våre nye lokaler i Stålgården i Trondheim, eller fra Røros. 

 

Senior Automation Engineer   Er du en full stack-utvikler som ønsker å jobbe forretningsnært, og som ønsker å utforske mulighetene innen Intelligent Automation? Liker du å jobbe prosjektorientert, fra kravspesifikasjon til ferdigstillelse og produksjonsstøtte? Vi søker deg som har en solid bakgrunn i teknologi og med god forståelse av forretnings-prosesser:

 • Du er komfortabel med å kommunisere med utviklere så vel som andre fagpersoner.
 • Du har erfaring som utvikler i strukturert programmering, i tillegg til god forståelse av programvareutvikling.
 • Du har erfaring med Scrum og agile utviklingsmetoder (Agile Thinking).
 • Du har, eller er interessert i å utvikle ferdigheter i LEAN.
 • Du har interesse for og ser de forretningsmessige mulighetene i maskinlæring / kunstig intelligens.
 • Du er komfortabel med å jobbe i team.

 

Automation Engineer/Nyutdannet   Har du du teknisk bakgrunn og har erfaring fra eller lyst til å jobbe med digitalisering av forretningsprosesser?

Vi søker deg som:  

 • Er interessert i, eller har erfaring med, RPA (Robotic Process Automation) som teknologi og motiveres av resultatene dette gir våre kunder.
 • Er motivert, engasjert og fokusert på å levere løsninger av ypperste kvalitet.
 • Liker å jobbe strukturert og effektivt.
 • Liker å jobbe prosjektorientert.
 • Er i stand til å identifisere utfordringer en bedrift står overfor og kan fokusere på detaljene for å løse dem. Ytterligere opplysninger om selskapet og stillingene på våre nettsider www.rria.no eller ved henvendelse til Ren Røros Intelligent Automation as ved daglig leder Arild Solibakke, tlf.: 926 81 053, e-post: arild.solibakke@rria.no, eller FREMO Bemanning ved Kjell Inge Fremo, tlf.: 900 22 300, e-post:  kjell@fremobemanning.no.   Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.   Søknadsfrist: 8. mars 2019 
Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: