Fremo Bemanning og Utvelgelse ble etablert i 2005 og våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og team-/lederutvikling. Vi gjennomfører årlig ca. 130 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 900 vikarer hvert år. For å sikre at vi til enhver tid har tilgang til de beste ressursene i markedet, arbeider vi systematisk med å kartlegge markedet og har et stort nettverk.

Selskapet har hatt en sunn vekst siden oppstarten og er sterk økonomisk og finansielt. Omsetningen var i 2018 kr 71 mill. Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og har nå gjennomført en sertifiseringsprosess for å bli Revidert Arbeidsgiver gjennom NHO. Vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn første gang i 2010. Vi er 12 ansatte og har kontorer på Lade i Trondheim og på Orkanger.

Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse.

www.fremobemanning.no

Spennende deltidsjobb innen salg!

Ladeveien 23
7041 Trondheim
Søknadsfrist: Snarest
Søknaden merkes: 4030433587

 

Har du lyst til å utvikle deg innen salg?

Da har vi riktig jobb til deg!

 

Vår oppdragsgiver søker nye feltselgere. Det vil være gode opplæringsrutiner, profilerte arbeidsklær og egen Ipad til bruk i arbeidet. Du vil også ha en solid timelønn.

 

Arbeidstid: 15.30 til 21.00. 2 til 3 dager i uken, dette er du selv med på å bestemme! Salg av velkjente og lettsolgte produkt.

Alle selgere blir kjørt til/fra lokasjon, felles oppstart og avslutning på dagen!

 

Arbeidsoppgaver

  • Salg av ulike produkter i felt

Personlige Egenskaper

  • Blid, framoverlent og utadvendt
  • Konkurranseinstinkt og er en "vinnerskalle" 
  • Opptatt av å lykkes som team

Vi tilbyr

  • Gode lønnsbetingelser
  • Utviklingsmuligheter i en spennende bransje 
  • Jobb i et trygt, godt og morsomt arbeidsmiljø

   

  Ring Haakon Fremo på 995 63 553 ved spørsmål.

  Søknadsfrist snarest!

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: