Geomatikk AS er en del av den nordiske Geomatikk-gruppen og programvareutvikling er en betydelig del av virksomheten. Selskapet er landets ledende miljø innen dokumentasjon av ledningsnett som inkluderer ledningsmåling og GIS-tjenester. Geomatikk AS opererer en landsdekkende tjeneste for gravemelding og kabelpåvisning med tilknyttede tjenester og programvare. Selskapet henvender seg til ledningseiere, entreprenører, offentlig virksomhet og bedrifter i det private markedet.

Prosjektleder - fra idé til ferdig programvare

Geomatikk AS
Otto Nielsens veg 12, 7052 Trondheim
7052 Trondheim
Søknadsfrist: 26. april 2019
Søknaden merkes: 4062398486

 

Har du lyst til å følge prosessen fra idé til ferdig programvare i et stort fagmiljø innen systemutvikling og GIS? Som prosjektleder i Geomatikk AS får du bidra i utviklingen av kartløsninger, mobile feltapplikasjoner, programvare for landmåling, ordresystem og kommunale saksbehandlingssystemer. Digitalisering, plattformteknologi, AR-teknologi og maskinlæring er fremtidige satsingsområder hvor Geomatikk AS håper du kan bidra med nye ideer, tanker og kompetanse.

 

Arbeidsoppgaver

Hos Geomatikk AS vil du ha varierte oppgaver, og sammen med andre i avdeling Teknologi og prosess vil du være:

  • Prosjektleder - fra idé til programvare
  • Produkteier for Geomatikk AS sine løsninger - prioritere, spesifisere og følge opp videreutvikling
  • Testleder - lede og koordinere akseptansetesting av ny programvareleveranse

 

Kvalifikasjoner

Geomatikk AS ønsker deg som er teknisk nysgjerrig og samtidig evner å se helheten. Du er tilstrekkelig strukturert uten at det hemmer kreativitet og initiativ. Du liker å jobbe i team uten at du brenner inne med dine synspunkter. Du må gjerne ha utdanning innen IKT/geomatikk, men relevant arbeidserfaring vektlegges like mye. Du må beherske norsk muntlig og skriftlig, men også være komfortabel med å kommunisere på engelsk med vår søster i Finland.

 

Vi tilbyr

Vi trives godt i lyse og trivelige lokaler ved Trondheim Innovation Center på Tyholt, og er sikker på at du vil gjøre det samme. Ved Trondheim Innovation Center vil du sammen med 18 systemutviklere løse faglig utfordrende oppgaver. Du vil oppleve at du har dyktige og kunnskapsrike kolleger, og vi vil tenke det samme om deg. Selvfølgelig har vi konkurransedyktig lønn, penjon og forsikrings-ordninger.

 

For nærmere opplysninger om stillingen ta kontakt med Harald Torgersen i FREMO, tlf. 905 06 200, eller avdelingsleder Teknologi og prosess Åamund Kjenstad Hansen, tlf. 902 80 019.

 

Søknadsfrist 26.april 2019

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: