Fremo Bemanning og Utvelgelse ble etablert i 2005 og våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og team-/lederutvikling. Vi gjennomfører årlig ca. 130 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 900 vikarer hvert år. For å sikre at vi til enhver tid har tilgang til de beste ressursene i markedet, arbeider vi systematisk med å kartlegge markedet og har et stort nettverk.

Selskapet har hatt en sunn vekst siden oppstarten og er sterk økonomisk og finansielt. Omsetningen var i 2018 kr 71 mill. Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og har nå gjennomført en sertifiseringsprosess for å bli Revidert Arbeidsgiver gjennom NHO. Vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn første gang i 2010. Vi er 12 ansatte og har kontorer på Lade i Trondheim og på Orkanger.

Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse.

www.fremobemanning.no

Tilkalling/deltid i dagligvarebutikk Rindal i mai


6657 Rindal
Søknadsfrist: Snarest
Søknaden merkes: 4063624267

 

Vi søker etter deg som er serviceinnstilt, pliktoppfyllende og gjerne har erfaring fra jobb i butikk og dagligvare. Fordel med erfaring fra post i butikk, men ikke et krav.

 

Deltid og jobb på tilkalling i mai måned i første omgang, kan bli fast stilling. Arbeidstider er dagtid og noe kveld. Arbeidssted er Rindal.

 

Ta kontakt med FREMO for spørsmål på tlf. 90790311.

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: