Fremo Bemanning og Utvelgelse ble etablert i 2005 og våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og team-/lederutvikling. Vi gjennomfører årlig ca. 130 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 900 vikarer hvert år. For å sikre at vi til enhver tid har tilgang til de beste ressursene i markedet, arbeider vi systematisk med å kartlegge markedet og har et stort nettverk.

Selskapet har hatt en sunn vekst siden oppstarten og er sterk økonomisk og finansielt. Omsetningen var i 2018 kr 71 mill. Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og har nå gjennomført en sertifiseringsprosess for å bli Revidert Arbeidsgiver gjennom NHO. Vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn første gang i 2010. Vi er 12 ansatte og har kontorer på Lade i Trondheim og på Orkanger.

Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse.

www.fremobemanning.no

Lagermedarbeider


7011 Trondheim
Søknadsfrist: Snarest
Søknaden merkes: 4073225892

 

For flere av våre oppdragsgivere, søker vi nå lagermedarbeidere til sommervikariat.

 

Arbeidsoppgaver:

  • Plukklager
  • Truckkjøring
  • Butikk- og kundekontakt

 

Kvalifikasjoner:

  • Truck T1-T4
  • Serviceorientert
  • Fleksibel
  • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

 

Dersom du oppfyller ovennevnte krav, og er tilgjengelig for jobb i sommer, send oss din CV og søknad i dag! Aktuelle kandidater vil kontaktes fortløpende.

 

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Harald Torgersen på epost harald@fremobemanning.no eller Alexandra Summerson på epost alexandra@fremobemanning.no.

 

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: