Fremo Bemanning og Utvelgelse ble etablert i 2005 og våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og team-/lederutvikling. Vi gjennomfører årlig ca. 130 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 900 vikarer hvert år. For å sikre at vi til enhver tid har tilgang til de beste ressursene i markedet, arbeider vi systematisk med å kartlegge markedet og har et stort nettverk.

Selskapet har hatt en sunn vekst siden oppstarten og er sterk økonomisk og finansielt. Omsetningen var i 2018 kr 71 mill. Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og har nå gjennomført en sertifiseringsprosess for å bli Revidert Arbeidsgiver gjennom NHO. Vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn første gang i 2010. Vi er 12 ansatte og har kontorer på Lade i Trondheim og på Orkanger.

Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse.

www.fremobemanning.no

Lønn- og regnskapsmedarbeider


7011 Trondheim
Søknadsfrist: Snarest
Søknaden merkes: 4079749138

 

På vegne av flere oppdragsgivere søker vi lønns- og regnskapsmedarbeidere!

 

Det er ønskelig at du:

  • har erfaring med lønn og/eller regnskap
  • har god kjennskap til regelverk innen faget
  • har god systemforståelse
  • er nøyaktig og strukturert

 

For spørsmål ta kontakt med Monica Meslo i FREMO på epost monica@fremobemanning.no.

 

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: