Fremo Bemanning og Utvelgelse ble etablert i 2005 og våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og team-/lederutvikling. Vi gjennomfører årlig ca. 130 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 900 vikarer hvert år. For å sikre at vi til enhver tid har tilgang til de beste ressursene i markedet, arbeider vi systematisk med å kartlegge markedet og har et stort nettverk.

Selskapet har hatt en sunn vekst siden oppstarten og er sterk økonomisk og finansielt. Omsetningen var i 2018 kr 71 mill. Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og har nå gjennomført en sertifiseringsprosess for å bli Revidert Arbeidsgiver gjennom NHO. Vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn første gang i 2010. Vi er 12 ansatte og har kontorer på Lade i Trondheim og på Orkanger.

Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse.

www.fremobemanning.no

Anleggsmaskinfører

Ladeveien 23
7041 Trondheim
Søknadsfrist: Snarest
Søknaden merkes: 4100571900

 

For stor og anerkjent bedrift søker vi anleggsmaskinfører til vikariat med muligheter for fast ansettelse.

 

Arbeidstid: 07:00-15:00.

Må medberegne noe kveld og helg.

 

Kvalifikasjoner:

 • Må beherske norsk muntlig og skriftlig
 • Erfaring med kjøring av hjullaster
 • Førerkort M4

 

Oppstart midten av august.  

Arbeidssted: Heimdal

 

Ta kontakt med Kine Kolsvik hos Fremo på tlf 473 66 352 ved spørsmål. 

  Søk nå
  Tips en venn

  Ditt navn:
  Send til E-post: