Fremo Bemanning og Utvelgelse ble etablert i 2005 og våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og team-/lederutvikling. Vi gjennomfører årlig ca. 130 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 900 vikarer hvert år. For å sikre at vi til enhver tid har tilgang til de beste ressursene i markedet, arbeider vi systematisk med å kartlegge markedet og har et stort nettverk.

Selskapet har hatt en sunn vekst siden oppstarten og er sterk økonomisk og finansielt. Omsetningen var i 2018 kr 71 mill. Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og har nå gjennomført en sertifiseringsprosess for å bli Revidert Arbeidsgiver gjennom NHO. Vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn første gang i 2010. Vi er 12 ansatte og har kontorer på Lade i Trondheim og på Orkanger.

Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse.

www.fremobemanning.no

Tilkalling klesbutikk og faghandel

FREMO - Røros

7374 Røros
Søknadsfrist: Snarest
Søknaden merkes: 4105262436

 

 

Vi søker etter  selvgående og  kundeflinke medarbeidere som kan jobbe på tilkalling i klesbutikk og faghandel på Røros.

 

Lønn etter tariff. Opplæring vil bli gitt.

Snarlig oppstart.

For spørsmål kan du ta kontakt med Aase hos FREMO på tlf 900 30 173. 

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: