Fremo Bemanning og Utvelgelse ble etablert i 2005 og våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og team-/lederutvikling. Vi gjennomfører årlig ca. 130 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 900 vikarer hvert år. For å sikre at vi til enhver tid har tilgang til de beste ressursene i markedet, arbeider vi systematisk med å kartlegge markedet og har et stort nettverk.

Selskapet har hatt en sunn vekst siden oppstarten og er sterk økonomisk og finansielt. Omsetningen var i 2018 kr 71 mill. Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og har nå gjennomført en sertifiseringsprosess for å bli Revidert Arbeidsgiver gjennom NHO. Vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn første gang i 2010. Vi er 12 ansatte og har kontorer på Lade i Trondheim og på Orkanger.

Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse.

www.fremobemanning.no

Restaurantansvarlig

Bergstadens Hotel Røros
Osloveien 2
7374 Røros
Søknadsfrist: 15. august 2019
Søknaden merkes: 4106821431

 

Røros byr på gode opplevelser året rundt og har blitt godt kjent for arbeidet med lokalprodusert mat og drikke. Dette er alt fra produkter av rein, økologiske meieriprodukter og øl. Dette har Bergstadens Hotel lagt stor vekt på når de setter sine menyer slik at man skal kjenne smaken av Røros når man kommer hit. 

 

Hotellet har tre restauranter og kan tilby et mangfold av smaksopplevelser innen mat og drikke, med fokus på lokal mat.

I tillegg til overnatting, har hotellet også møterom og legger godt til rette for konferanser.

Bergstadens Hotel på Røros skal ansette restaurantansvarlig på to av sine restauranter.Har du glimt i øyet, trives med høyt aktivitetsnivå, er ansvarsfull og serviceinnstilt, er du den vi ser etter.

Ansvarsområder:Som restaurantansvarlig er viktigste oppgave å være en god leder for dine ansatte og sørge for at teamet gjør det som skal til for å sikre gjesteopplevelsen i restauranten. 

Restaurantens leder må ha et vinnende vesen, være engasjert, kunne ta ansvar og ha overblikk i restauranten, samt god oppfølging av medarbeidere.

 

Ønsket kompetanse:

  • Erfaring fra restaurant, hotell og/eller service, gjerne tidligere mellomledererfaring ol.Strukturert, fleksibel og har stor arbeidskapasitet
  • Løsningsorientert og effektiv, du er vant til å håndtere ulike oppgaver og uforutsette utfordringer
  • God norsk muntlig og skriftlig og snakker bra engelsk
  • Serviceinnstilt, du trives i vertskapsrollen
  • Engasjert og motiverende leder og et godt forbilde for dine ansatte

 

Vi tilbyr:

  • Fast jobb i 100 % stilling hos et tradisjonsrikt hotell midt i Røros sentrum
  • En spennende arbeidsplass med et ungt lag av dyktige fagfolk som vektlegger samspill og godt arbeidsmiljø
  • Deltakelse i hotellets avdelingsmøter og samarbeid på tvers av flere restauranter
  • Konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode personlige utviklingsmuligheter

 

Søknadsfrist: 15. august

 

Tiltredelse: Etter avtale.

Bergstadens Hotel tar inn aktuelle kandidater til intervju fortløpende og vi anbefaler deg å søke stillingene snarest. 

 

 

Ta gjerne kontakt med Kenneth Ericson, Bergstadens Hotel på tlf. 992 77 373 eller FREMO rekruttering på tlf. 907 90 311 for utfyllende spørsmål rundt stillingen.

Alle henvendelser til FREMO behandles konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver hvis ønskelig.

          
Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: