Fremo Bemanning og Utvelgelse ble etablert i 2005 og våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og team-/lederutvikling. Vi gjennomfører årlig ca. 130 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 900 vikarer hvert år. For å sikre at vi til enhver tid har tilgang til de beste ressursene i markedet, arbeider vi systematisk med å kartlegge markedet og har et stort nettverk.

Selskapet har hatt en sunn vekst siden oppstarten og er sterk økonomisk og finansielt. Omsetningen var i 2018 kr 71 mill. Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og har nå gjennomført en sertifiseringsprosess for å bli Revidert Arbeidsgiver gjennom NHO. Vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn første gang i 2010. Vi er 12 ansatte og har kontorer på Lade i Trondheim og på Orkanger.

Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse.

www.fremobemanning.no

Medarbeider kundeservice

Ladeveien 23
7066
Søknadsfrist: Snarest
Søknaden merkes: 4107264792

 

På vegne av oppdragsgiver søker vi etter to medarbeidere til kundesenter i Trondheim for et engasjement på 2 mnd. i første omgang.

 

 

Som medarbeider på kundesenteret vil du besvare innkommende henvendelser, ikke salg.

 

Vi ser etter deg som er serviceinnstilt, strukturert og effektiv. Relevant erfaring er en fordel, men personlig egnethet vil bli vaktlagt.

 

Arbeidsverktøy er telefon og PC.

Arbeidstid: Mandag-fredag 07:30-15:30, fast timelønn Oppstart juli/august, varighet ut september måned.

 

Søknadsfrist: Snarest

 

Aktuelle kandidater vil fortløpende bli kalt inn til intervju. Vi anbefaler deg derfor å søke stillingen snarest.

 

Ta kontakt med Harald Torgersen hos FREMO på tlf. 905 06 200 for spørsmål ang. stillingen.

 

 

 

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: