Ren Røros Digital AS er et selskap i konsernet Ren Røros AS. Ren Røros kjennetegnes ved vårt fokus på klimateknologi og bærekraft. Vi gjør hverdagen enklere med framtidsrettede digitale løsninger. Vi leverer bredbånd, TV/underholdningstjenester, datasenter- og IT-tjenester til private og bedrifter. Ren Røros Digital leverer datatjenester og -utstyr til både privat og offentlig næringsliv over hele landet. Gjennom lokal tilstedeværelse, høy kompetanse og dyktige partnere bidrar vi til økt konkurransekraft for våre kunder. Noe av det viktigste for oss er å yte support og service av høy kvalitet. Med hundre års historie og robustheten til Ren Røros i ryggen, fortsetter vi å bygge kompetanse og trygghet for våre kunder.

Teknisk kundebehandler

Ren Røros Digital AS
Osloveien 16B
7374 Røros
Søknadsfrist: 20. august 2019
Søknaden merkes: 4107313868

 

Ren Røros Digital AS søker en engasjert kundebehandler med teknisk interesse, som er genuint opptatt av å gjøre hverdagen enklere og bedre for våre kunder.

 

Er du glad i å yte god service?

Har du teknisk interesse og evnen til å se løsninger?

Brenner du for å utvikle deg selv og andre?

Liker du å jobbe i et miljø i stadig utvikling?

Er svaret ja på spørsmålene, send inn din søknad og CV i dag til arne.horten@renrorosdigital.no

 

Vi er genuint opptatt av å hjelpe privatpersoner og bedrifter slik at de kan bruke sin IT-løsning mest mulig effektivt. Dette gjøres ved kvalitetssikring og feilsøking på forskjellige bredbåndsløsninger, klienter og servere. Vi tilbyr klientstøtte hovedsakelig på Windows, OS X, iOS, Android. Vi tilbyr god opplæring, jevn oppfølging og et trivelig arbeidsmiljø. Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Ytterligere opplysninger om stillingen ved henvendelse til Ren Røros Digital AS ved adm.dir. Arne Horten, mob. 90105593, e-post arne.horten@renroros.no, eller FREMO Bemanning ved Kjell Inge Fremo, tlf. 900 22 300, e-post kjell@fremobemanning.no.

 

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt, de til FREMO også overfor oppdragsgiver om ønskelig.

 

Søk på stillingen innen 20. august 2019

 

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: