Fremo Bemanning og Utvelgelse ble etablert i 2005 og våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og team-/lederutvikling. Vi gjennomfører årlig ca. 130 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 900 vikarer hvert år. For å sikre at vi til enhver tid har tilgang til de beste ressursene i markedet, arbeider vi systematisk med å kartlegge markedet og har et stort nettverk.

Selskapet har hatt en sunn vekst siden oppstarten og er sterk økonomisk og finansielt. Omsetningen var i 2018 kr 71 mill. Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og har nå gjennomført en sertifiseringsprosess for å bli Revidert Arbeidsgiver gjennom NHO. Vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn første gang i 2010. Vi er 12 ansatte og har kontorer på Lade i Trondheim og på Orkanger.

Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse.

www.fremobemanning.no

Kokk


7288 Soknedal
Søknadsfrist: Snarest
Søknaden merkes: 4111355041

 

På vegne av oppdragsgiver, søker vi kokk til kortreist kjøkken i landlige omgivelser i Trøndelag. Riktig person vil bli gitt stor kreativ frihet til å komponere menyer og komme med nye ideer til kjøkkenet.

 

Kvalifikasjoner:

  • Gjerne fagbrev, men relevant erfaring kan kompensere  

 

Personlige egenskaper:

  • Kreativ
  • Selvgående
  • Effektiv  

 

Søknadsfrist: snarest

 

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: