Fremo Bemanning og Utvelgelse ble etablert i 2005 og våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og team-/lederutvikling. Vi gjennomfører årlig ca. 130 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 900 vikarer hvert år. For å sikre at vi til enhver tid har tilgang til de beste ressursene i markedet, arbeider vi systematisk med å kartlegge markedet og har et stort nettverk.

Selskapet har hatt en sunn vekst siden oppstarten og er sterk økonomisk og finansielt. Omsetningen var i 2018 kr 71 mill. Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og har nå gjennomført en sertifiseringsprosess for å bli Revidert Arbeidsgiver gjennom NHO. Vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn første gang i 2010. Vi er 12 ansatte og har kontorer på Lade i Trondheim og på Orkanger.

Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse.

www.fremobemanning.no

Kursutvikler helsefagarbeider


7011 Trondheim
Søknadsfrist: Snarest
Søknaden merkes: 4120832218

 

På vegne av oppdragsgiver søker vi en engasjert og kompetent lærer til utvikling av nettkurs for praksiskandidater innen følgende fagområde:

  • Helsefagarbeider 

Arbeidet består av å lage digitalt kursinnhold (tekst, video, oppgaver, selvtester etc.) knyttet til kompetansemålene.

 

Du som søker må i etterkant være potensiell for nettundervisning og fagansvar tilsvarende deltidsstilling. Dette arbeidet består av å undervise og følge opp tildelte elever i faget. Dette skjer via webinarundervisning, oppgavevurdering og elevoppfølging via ulike digitale fora m.m. Nettundervisning og fagansvar i etterkant av kursutviklingen, er en deltidsstilling og kan kombineres med annen jobb.   Arbeidet krever at du er selvstendig, fleksibel, strukturert og endrings- og utviklingsorientert.

 

Krav til stillingen:

  • Bachelor- eller mastergrad/hovedfag innen relevante fagområder
  • Pedagogisk erfaring/utdanning (videregående nivå)
  • Erfaring fra eksamensavviklinger er en fordel (sensor/eksaminator)
  • Interesse for og/eller erfaring med digital læring og videoproduksjon
  • God skriftlig og muntlig formidlingsevne
  • Gode samarbeidsevner

 

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Alexandra Summerson på e-post alexandra@fremobemanning.no

 

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: