Fremo Bemanning og Utvelgelse ble etablert i 2005 og våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og team-/lederutvikling. Vi gjennomfører årlig ca. 130 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 900 vikarer hvert år. For å sikre at vi til enhver tid har tilgang til de beste ressursene i markedet, arbeider vi systematisk med å kartlegge markedet og har et stort nettverk.

Selskapet har hatt en sunn vekst siden oppstarten og er sterk økonomisk og finansielt. Omsetningen var i 2018 kr 71 mill. Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og har nå gjennomført en sertifiseringsprosess for å bli Revidert Arbeidsgiver gjennom NHO. Vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn første gang i 2010. Vi er 12 ansatte og har kontorer på Lade i Trondheim og på Orkanger.

Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse.

www.fremobemanning.no

Byggeleder elektro


7129 Brekstad
Søknadsfrist: Snarest
Søknaden merkes: 4124202253

 

  På vegne av vår oppdragsgiver søker vi etter byggeleder innen elektro.  

 

  • Skal arbeide med SD-anlegg, PA-anlegg, brannvarslingsanlegg og sikringsanlegg
  • Skal samarbeide med en av kundens sideentrepriser for SD- og brannvarselanlegg
  • Relevant kompetanse for elektro er ønskelig da stillingen kan utvides til byggeleder
  • Elektroutdanning, teknisk fagskole, ingeniør eller relevant utdanning/praksis innenfor forespurte fagfelt
  • Erfaring med fremdriftsoppfølging, ferdigstillelsesprosesser, komplekse bygg og anlegg og grensesnitt mot andre aktører er ønskelig

 

Arbeidssted er Ørland med arbeidstid mandag til fredag 07.00-15.00/08.00-16.00, og muligheter for å jobbe inn fredager gjennom arbeidsuka. Anleggshotell tilgjengelig om ønskelig.

 

Varighet: 31.12.19, men gode muligheter for forlengelse.

 

Ved spørsmål om stillingen kontakt Harald Torgersen på 905 06 200.

 

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: