Fremo Bemanning og Utvelgelse ble etablert i 2005 og våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og team-/lederutvikling. Vi gjennomfører årlig ca. 130 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 900 vikarer hvert år. For å sikre at vi til enhver tid har tilgang til de beste ressursene i markedet, arbeider vi systematisk med å kartlegge markedet og har et stort nettverk.

Selskapet har hatt en sunn vekst siden oppstarten og er sterk økonomisk og finansielt. Omsetningen var i 2018 kr 71 mill. Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og har nå gjennomført en sertifiseringsprosess for å bli Revidert Arbeidsgiver gjennom NHO. Vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn første gang i 2010. Vi er 12 ansatte og har kontorer på Lade i Trondheim og på Orkanger.

Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse.

www.fremobemanning.no

Rådgiver elektro

Ladeveien 23
7041 Trondheim
Søknadsfrist: Snarest
Søknaden merkes: 4126747993

 

En av Trondheims mest velrenommerte bedrifter med stor ordrereserve skal forsterke laget

 

Skal du være med på dette vinnerlaget MÅ du ha fagbrev elektro og noen års relevant arbeidserfaring. Du må være glad i folk, både de som blir dine medspillere internt og eksternt ute hos kundene. 

Det er en bred og variabel stilling så du må beherske forsvar, midtbane og spiss rollen. 

 

Spørsmål om stillingen rettes til Kjell Inge Fremo på 90022300 / kjell@fremobemanning.no 

 

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: