Fremo Bemanning og Utvelgelse ble etablert i 2005 og våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og team-/lederutvikling. Vi gjennomfører årlig ca. 130 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 900 vikarer hvert år. For å sikre at vi til enhver tid har tilgang til de beste ressursene i markedet, arbeider vi systematisk med å kartlegge markedet og har et stort nettverk.

Selskapet har hatt en sunn vekst siden oppstarten og er sterk økonomisk og finansielt. Omsetningen var i 2018 kr 71 mill. Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og har nå gjennomført en sertifiseringsprosess for å bli Revidert Arbeidsgiver gjennom NHO. Vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn første gang i 2010. Vi er 12 ansatte og har kontorer på Lade i Trondheim og på Orkanger.

Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse.

www.fremobemanning.no

Lagermedarbeider med truckførerbevis

Ladeveien 23
7066
Søknadsfrist: 25. september 2019
Søknaden merkes: 4129922963

 

For Trondheims største byggevaregrossist søker vi fleksibel medarbeidertil varemottak

Du må kunne jobbe Mandag til Fredag. Vaktene er i løpet av uken fordelt på  2-skift fra Kl. 06.00–14.00 og 13.50–22.50 (20.30 på Fredager)

Du må være kjapp i hodet og kroppen og så må du være stolt av at du er en konge på trucken (T2 og T4.)

Oppstart snarest og jobbing ut November, rolig i Desember og full fart igjen i Januar.

 

Spørsmål rettes til kjell@fremobemanning.no

 

 

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: