Fremo Bemanning og Utvelgelse ble etablert i 2005 og våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og team-/lederutvikling. Vi gjennomfører årlig ca. 130 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 900 vikarer hvert år. For å sikre at vi til enhver tid har tilgang til de beste ressursene i markedet, arbeider vi systematisk med å kartlegge markedet og har et stort nettverk.

Selskapet har hatt en sunn vekst siden oppstarten og er sterk økonomisk og finansielt. Omsetningen var i 2018 kr 71 mill. Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og har nå gjennomført en sertifiseringsprosess for å bli Revidert Arbeidsgiver gjennom NHO. Vi ble sertifisert som Miljøfyrtårn første gang i 2010. Vi er 12 ansatte og har kontorer på Lade i Trondheim og på Orkanger.

Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse.

www.fremobemanning.no

Vi søker etter julehjelp til dagligvare

Ladeveien 23
7041 Trondheim
Søknadsfrist: Snarest
Søknaden merkes: 4164850977

 

Vi søker  etter vareinnfyllere som kan jobbe ut i dagligvarebutikker.

  • Du må være kjapp og rask i kroppen, ikke redd for å ta i et tak.
  • Arbeidstiden er variabel og  vil være mellom kl 06:00-23:00.
  • Det er en fordel med erfaring.
  • Lønn etter tariff.

 

Spørsmål kan rettes til Aase på mobil 90030173.

Vi anbefaler deg å søke snarest.

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: