Coop er Norges største kundeeide selskap med mer enn 1,8 millioner medeiere, som igjen eier 71 lokale samvirkelag. Coop Norge SA er samvirkelagenes fellesorganisasjon og skal være en strategisk og forretningsmessig pådriver, og arbeide for at samvirkelagene får best mulig rammebetingelser.

 

Coop Norge SA, Regnskap (CNR) er et Shared servicesenter for Coop i Norge. Enheten har de siste årene effektivisert og automatisert sentrale prosesser og fremstår i dag som et moderne servicesenter i Coop. Servicesentret har økende oppdragsmengde og fører i dag regnskap for ca. 250 selskaper innenfor Coop i Norge. Enheten består i dag av 90 ansatte, hvorav 55 er lokalisert i Trondheim og øvrige er lokalisert i Oslo og Vågå. I Trondheim holder vi til på City Lade. www.coop.no

REGNSKAPSCONTROLLER

Coop Norge SA, Regnskap
Haakon VIIs gate 9
7041 Trondheim
Søknadsfrist: 10. august 2020
Søknaden merkes: 4260651645

 

Vi søker engasjert og proaktiv REGNSKAPSCONTROLLER.

 

Det skal lønne seg å velge Coop – det er vår visjon og gjennomsyrer måten vi jobber på. Døgnåpen, ubetjent butikk og nye betalingsformer er bare noen av eksemplene på hvordan Coop går foran for å utvikle det norske dagligvaremarkedet, for våre kunder og 1,8 millioner eiere. Coop ble tildelt prisen Årets digitaliseringsleder 2019 av Atea og vunnet Ipsos sin omdømmepris for 2018 og 2019 – det er vi stolte av!

 

Du vil få en sentral rolle i periodeavslutningen for Coop Norge med datterselskaper og et spesielt ansvar innenfor regnskapsavslutning, kvalitetssikring av balansen, avstemminger og avsetninger.

 

Du vil være en viktig bidragsyter i vårt arbeid med standardisering, automatisering, prosessforbedringer og prosjektarbeid.

 

Vi søker deg som har høyere utdannelse, fortrinnsvis med fordypning i regnskap eller revisjon. Minimum 5 års erfaring fra revisjon eller økonomifunksjon i en større bedrift eller konsern. Du har sterk regnskapsfaglig forståelse og interesse- og forståelse for forretningssystemer. Du har gode ferdigheter i kontorstøtteverktøy, spesielt Excel. Erfaring fra SAP/R3 er en fordel.

 

Det forventes at du trives med å jobbe selvstendig, proaktivt og tør å utfordre dagens arbeidsmetodikk og etablerte sannheter. Vi tror du er riktig for oss hvis du er nysgjerrig og genuint interessert i å tilegne deg grundig forståelse for vår virksomhet og våre prosesser. Det er viktig for oss at du er endringsorientert og opptatt av å søke kontinuerlig forbedring.

 

Din evne til å ta utfordringer, være løsningsorientert og samarbeide godt med andre gjør at du kan identifisere deg med vår PULS; Påvirke, Utfordre, Løse og Samarbeide.

 

Søknadsfrist: 10. august

 

Søk på stillingen via fremobemanning.no/ledige-stillinger eller finn.no. Legg ved CV, søknad og vitnemål.

 

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med Hege Svendsen hos FREMO, tlf. 905 87920 eller hege@fremobemanning.no.

 

Alle henvendelser til FREMO vil bli behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i innledende runde om ønskelig. 

 

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: