FREMO ble etablert i 2005 og er nå et av Trondheims største bemannings- og rekrutteringsselskaper. Vi åpner nå avdelingskontor i Tromsø. Våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og rådgivning. Vi gjennomfører årlig ca. 140 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 800 vikarer hvert år. Omsetningen var i 2019 kr 77 mill. og vi har ambisjoner om å vokse. Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og er sertifisert Revidert Arbeidsgiver. Våre rådgivere er Sertifiserte Rekrutterere DNV-GL og i ulike testverktøy.  Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse. www.fremobemanning.no

Butikkmedarbeider Melhus - Støren


7224 Melhus
Søknadsfrist: Snarest
Søknaden merkes: 4309632442

 

Vi søker etter butikkmedarbeidere i området Melhus - Støren for tilkalling på kort varsel!

 

Vi ser etter deg som har mulighet til å jobbe på dagtid, kveldstid og helger. Kanskje har du et friår eller skal inn i militæret?

 

Du må være serviceinnstilt og glad i å jobbe med folk. Du må ha fylt 18 år, og beherske norsk både skriftlig og muntlig.

 

Stillingen er tilkalling i kasse og vareinnfylling

Arbeidstiden er mellom kl.06:00 og kl.23:15

Lønn etter tariff

Opplæring vil bli gitt

Stor fordel med bil og førerkort

 

Spørsmål kan rettes til Aase på mobil 90030173 eller på mail aase@fremobemanning.no.

 

SØK SNAREST!

 

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: