FREMO ble etablert i 2005 og er nå et av Trondheims største bemannings- og rekrutteringsselskaper. Vi åpner nå avdelingskontor i Tromsø. Våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og rådgivning. Vi gjennomfører årlig ca. 140 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 800 vikarer hvert år. Omsetningen var i 2019 kr 77 mill. og vi har ambisjoner om å vokse. Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og er sertifisert Revidert Arbeidsgiver. Våre rådgivere er Sertifiserte Rekrutterere DNV-GL og i ulike testverktøy.  Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse. www.fremobemanning.no

Lagermedarbeider med erfaring

Ladeveien 23
7066
Søknadsfrist: Snarest
Søknaden merkes: 4313908468

 

På vegne av oppdragsgiver søker vi deg som har god erfaring fra truckkjøring, T2 (Skyvemast- og støttebenstruck).Vi kan tilby gode lønns- og arbeidsvilkår og et godt arbeidsmiljø. Om deg:

  • Selvgående og initativrik
  • Tåler å jobbe i en hektisk hverdag
  • Har god erfaring fra tidligere truckkjøring (T2)
  • Du er tilgjengelig på kort varsel 

Stillingens arbeidstid vil variere mellom dag, kveld og helg. Oppstart vil være snarest. Dersom dette er noe som kan være aktuelt for deg, anbefaler vi deg å søke idag.

 

 

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: