JM har forandret fremtiden i 75 år. Siden starten i 1945 har vi etablert oss som en av Nordens ledende prosjektutviklere av nye boliger og boligområder, og er det første nordiske byggefirmaet der hele konsernets boligproduksjon er Svanemerket. 

Virksomheten fokuserer på produksjon av nye boliger med attraktiv beliggenhet i ekspansive storbyområder og universitetsbyer i Norge, Sverige og Finland. Vi arbeider også med prosjektutvikling av næringslokaler og entreprenørvirksomhet, hovedsaklig i Stockholmområdet. 

JM skal i all virksomhet arbeide for langsiktig bærekraft. Derfor har vi inkludert FNs globale bærekrafsmål vår virksomhet. Vi omsetter for ca. 15 milliarder svenske kroner og har ca. 2600 medarbeidere. 

Anleggsledere og arbeidsledere

JM Norge 
Havnegaten 9
7010 Trondheim
Søknadsfrist: 25. januar 2021
Søknaden merkes: 4325919478

 

 

JM konsernet er en av Nordens ledende prosjektutviklere av nye boliger og boligområder, og vi ser nå etter flere ledere til vår produksjonsavdeling i Trondheim. 

Vi har levert svært godt i pågående prosjekter og vi satser videre med både oppkjøp og videreutvikling av eiendom. Vi har allerede etablert et solid og erfarent team i Trondheim og ønsker å styrke oss ytterliggere.

 

 

ANLEGGSLEDERE OG ARBEIDSLEDERE

Vi skal første halvår av 2021 ansette flere produksjonsledere i Trondheim og søker nå anleggsledere og arbeidsledere som kan holde tak i den daglige produksjonen på byggeplassen i tråd med JMs standarder og arbeidsmetoder, samt sørge for feilfriie overleveringer av boliger til våre kunder.

 

Hos oss vil du være med å drive utviklingen fremover, slik at vi sammen kan bygge fremtidens boligområder. Har du den erfaringen og tyngden vi søker eller er du vårt neste talent? Vi tenker helhetlig når vi setter sammen våre team og trenger både deg med erfaring og deg som er relativt nyutdannet. Ikke vent på fremtiden. Vil du være med å skrive historie med oss? 

 

 

ANSVARSOMRÅDER

 Hos oss får du bruk for dine breddekunnskaper innen ledelse, kommunikasjon, byggeteknikk, økonomisk oppfølging og kontrahering. I samarbeid med prosjektsjef og prosjektteamet, vil du være en viktig ressurs for å utvikle, samordne og styre våre entreprenører og leverandører, samt ferdigstille og overlevere feilfrie boliger til våre kunder. 

 

En anleggsleder hos oss vil ha ansvar for å planlegge, lede og følge opp produksjonen på byggeplassen.

 • Utvikle og drive produksjonsprosessen i samsvar med JMs virksomhetssystem
 • Oppfølging av produksjonen opp mot HMS, kvalitet, tid og økonomi
 • Samordne og styre entreprenører og leverandører

En arbeidsleder hos oss vil i samarbeid med anleggsleder være ansvarlig for å lede og koordinere alle aktivitetene på byggeplass. 

 

 

 

KOMPETANSE OG ØNSKEDE EGENSKAPER

For oss i JM er det viktig at du er punktlig og samvittighetsfull, forutsigbar og trygg i ditt samarbeid med kunder, leverandører og kolleger.

 

Kvalifikasjoner

 •  

  Vi ser etter deg som har:

  • Ingeniørutdannelse, fagbrev eller teknisk fagskole innen byggfag, alternativt opparbeidet tilsvarende kompetanse ved relevant arbeidserfaring

  Det er en fordel om du også har noen års erfaring som anleggsleder og/eller arbeidsleder. 

  De som lykkes hos oss har god kjennskap til byggeteknikk og produksjonsprosess, er lærevillige og har en god teamforståelse. Fokus på HMS og leveranser av høy kvalitet er svært viktig for oss og det er en fordel om du har god PC- og systemforståelse som gjør at du også jobber effektivt digitalt. Grunnleggende kunnskap om myndighetskrav og lover er viktig og spesielt for våre nye anleggsledere er det viktig å også ha god økonomisk forståelse, kjennskap til kostnadsstyring, innkjøp og avtaler. 

   

  Som leder i JM er du:

  • Ryddig, strukturert og tydelig. Er du i tillegg en motivator og tar vare på de rundt deg, er det en stor fordel. 
  • Punktlig og samvittighetsfull. Du gjør deg forutsigbar og trygg i ditt samarbeid med kunder, leverandører og kolleger. 

   

  For oss er det også viktig at du deler våre kjerneverdier: Langsiktighet, engasjement, kvalitet, stilfølelse, lydhørhet og pålitelighet.


Vi tilbyr


 • Som ansatt i JM avdeling Trondheim får man mange spennende og utfordrende oppgaver, og i tillegg får man være med på reisen med å videreutvikle kontoret.

   

  • En lederstilling i et selskap med ambisjoner og langsiktig perspektiv
  • Et kompetent fagmiljø i et selskap med vekstambisjoner og sunn økonomi
  • Gode muligheter både for faglig og personlig utvikling
  • Hyggelige kollegaer i et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktige betingelser, samt tilgang til bedriftshytte

   

  HVORFOR VELGE OSS?

  Vi ønsker å være en arbeidsgiver som er både trygg, utviklingsorientert, kvalitetsbevisst og opptatt av miljø og bærekraft. Kvinner i ledelse, både på byggeplass og på kontoret er et satsningsområde for oss. Les gjerne om våre tanker rundt karriere og utvikling på våre nettsider: https://www.jm.no/karriere/jm-er-fremtiden/

   

  For oss er ikke bærekraft bare et fint ord vi bruker for å vise at vi henger med i tiden. Vi har arbeidet med bærekraft siden vi bygde vårt første hus i 1945, og vi tar alltid et økonomisk, sosialt, etisk og miljømessig ansvar under prosjektutviklingen og for våre ferdige boliger og bomiljøer. For oss dreier bærekraft seg ikke bare om husene og bomiljøene, men like mye om langsiktighet også for våre ansatte. Hos oss skal du kunne prestere, gjøre karriere og få utfordrende arbeidsoppgaver, slik at du blir lenge og skriver historie med oss.  


  Vi er overbevist om at dyktige og engasjerte medarbeidere er en forutsetning for at vi skal lykkes. Vi jobber kontinuerlig med kompetanseutvikling, og har et eget kompetanseutviklingssystem, JM Competence. Vi har høy kompetanse internt, og ved å involvere de ansatte til å holde forelesninger og kurs, kan vi spre kunnskap og erfaring mellom avdelinger og regioner.


  Samtidig er det like viktig å hjelpe alle ansatte med å få livet til å fungere både på jobben og utenfor. Vi oppfordrer til trening og å holde seg i form med ulike aktivitetstilbud og tilskudd. Og skulle du være uheldig, gir vi tilskudd til behandling og har helseforsikring. Alt for å hjelpe våre medarbeidere med å få en tilværelse der liv og arbeid går hånd i hånd. 

   

   

  Søknadsfrist: 25. januar 2021

   

  Spørsmål om stillingene kan rettes til Jørgen Teige, produksjonssjef region Vest, 984 06 014/jorgen.teige@jm.no eller Jorunn Løseth, seniorrådgiver/sertifisert rekrutterer DNV FREMO, 907 90 311/jorunn@fremobemanning.no.

  Alle henvendelser til FREMO behandles konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver hvis ønskelig i innledende fase. 

   

  Vi oppfordrer kvinner til å søke stillingene. Vi i JM Norge er overbevist om at en god fordeling av kjønn og alder gir et sunt og positivt arbeidsmiljø.

   

  Les mer om oss og vår historie www.jm.no og følg oss gjerne på LinkedIn. 

   

   

   

   

   

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: