Goman AS avd. Trondheim omsetter for ca. 190 mill. og har 55 ansatte. Vi holder til på Lade i Trondheim og leverer baker- og konditorvarer fra Kristiansund i sør til Rørvik i nord.

Goman AS inngår i Coop Norge Industri AS, som er et datterselskap av Coop Norge SA. Goman driver bakerier i flere deler av Norge, omsetter for 1,2 mrd., og er leverandør av brød- og bakervarer til Coop i Norge. Alle bakeriene har produksjon av ferske produkter, i tillegg til at enkelte bakerier produserer lagerleverte varer som atmospakket brød, knekkebrød og pølse- og hamburgerbrød. Konditori-virksomhet er en viktig del, og selskapet drifter en egen bestillingsside for kaker; www.minkake.no.

Goman har bakerier på Sørlandet, Hønefoss, Jæren, Toten, Østfold, Søvik, Trondheim, Lindås og Fauske.

Avdelingsleder i bakeri

Goman AS
Haakon VIIs gate 9
7041 Trondheim
Søknadsfrist: 15. mars 2021
Søknaden merkes: 4343315873

 

Vår nåværende leder i bakeriavdelingen går over i annen rolle, og vi ser dermed etter en ny entusiastisk og fremoverlent avdelingsleder som kan lede vårt bakerteam. Vi søker deg som har god forståelse for drift og produksjonslogistikk, og som er inspirerende og motiverende for våre andre ansatte.

 

Ansvarsområder

  • Produsere brød og bakevarer gjennom god forvaltning av egen avdeling og medarbeidere
  • Sikre at bedriftens rutiner og handlingsplaner innen HMS, Mattrygghet og Kvalitet følges
  • Bidra til at bakeriets strategi er kjent og etterleves i egen avdeling, samt at økonomiske mål nås
  • Planlegge og legge til rette for rett bemanning og produksjon
  • Oppfølging av avdelingens ansatte, herunder medarbeidersamtaler, sykefraværsoppfølging og ferieplanlegging
  • Kvalitetssikring av produksjonen
  • Motivere og lede bakerteamet i avdelingen
  • Tett samarbeid og kommunikasjon med andre avdelingsledere og bedriftens ledelse
  • Stillingen inngår i bakeriets ledergruppe

 

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev som baker er en fordel men ikke et krav
  • Erfaring med personalledelse og ansvar for andre medarbeidere
  • Serviceinnstilt, samarbeidsvillig og løsningsorientert
  • Kunnskap om matsikkerhet og næringsmiddelproduksjon, samt kjennskap til lover og forskrifter for HMS
  • Gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig
  • IT- og dataforståelse

 

Personlige egenskaper

  • Motiverende og nytenkende
  • Effektiv og ryddig
  • Trygg og tydelig

 

Vi tilbyr

  • Spennende ansvarsområder
  • Faglige utfordringer
  • Grundig opplæring
  • Utviklingsmuligheter
  • Lønn etter avtale
  • Gode pensjons og forsikringsordninger

 

Ytterligere spørsmål om stillingen kan rettes til bakerisjef, Rolf Ulevik, tlf.911 88 904, eller Kjell-Inge Fremo, FREMO Rekruttering, tlf. 900 22 300.

 

Alle henvendelser til FREMO vil bli behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i innledende runde om ønskelig.

 

Søknadsfrist: 15.mars 2021

 

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: