FREMO ble etablert i 2005 og er nå et av Trondheims største bemannings- og rekrutteringsselskaper. Vi åpner nå avdelingskontor i Tromsø. Våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og rådgivning. Vi gjennomfører årlig ca. 140 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 800 vikarer hvert år. Omsetningen var i 2019 kr 77 mill. og vi har ambisjoner om å vokse. Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og er sertifisert Revidert Arbeidsgiver. Våre rådgivere er Sertifiserte Rekrutterere DNV-GL og i ulike testverktøy.  Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse. www.fremobemanning.no

Regnskapscontroller

Spennende stilling i stor virksomhet

7011 Trondheim
Søknadsfrist: Snarest
Søknaden merkes: 4343322179

 

For oppdragsgiver søker vi regnskapscontroller i langvarig vikariat på 1,5 år. Oppstart snarest mulig. Muligheter for fast stilling på sikt.

 

Arbeidsoppgaver: Regnskapsavslutning, kvalitetssikring av balansen, avstemminger og avsetninger. Du vil også få mulighet til å delta i standardisering, automatisering, prosessforbedringer og prosjektarbeid. Spennende stilling i stor virksomhet.

 

Arbeidssted: Trondheim

 

Ta kontakt med Hege Svendsen i FREMO, tlf. 905 87 920/e-post: hege@fremobemanning.no for spørsmål.

 

Søknadsfrist: Snarest

 

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: