FREMO ble etablert i 2005 og er nå et av Trondheims største bemannings- og rekrutteringsselskaper. Vi åpner nå avdelingskontor i Tromsø. Våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og rådgivning. Vi gjennomfører årlig ca. 140 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 800 vikarer hvert år. Omsetningen var i 2019 kr 77 mill. og vi har ambisjoner om å vokse. Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og er sertifisert Revidert Arbeidsgiver. Våre rådgivere er Sertifiserte Rekrutterere DNV-GL og i ulike testverktøy.  Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse. www.fremobemanning.no

Barnehagelærere

FREMO Oppvekst
Ladeveien 23
7066 TRONDHEIM
Søknadsfrist: 22. april 2021
Søknaden merkes: 4367159944

 

Vi merker et økt behov for barnehagelærere i Trondheim - For korte og lengre vikariater. Et vikariat kan ofte være en inngangsbillett til fast jobb.

 

Er du ferdigutdannet barnehagelærer? har du plettfri vandelsattest? er du på jakt etter jobb? er du ledig omgående? har du en lidenskap og et brennende ønske om å gjøre barnas hverdag så meningsfull som mulig? Da har vi jobben for deg!

Vi har ledige oppdrag som varer til og med 9/7-21, med mulighet for forlengelse.

 

Ta kontakt med Julie, avdelingsleder FREMO oppvekst på Julie@fremooppvekst ved spørsmål.  

 

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: