HTH Kjøkken Trondheim AS er en del av konsernet HTH AS, som er en franchisetaker til HTH Kjøkkener AS i Danmark. I Trondheim er vi 17 ansatte og omsetter kjøkken, bad og garderober for 100 millioner. HTH AS eier og driver 9 HTH og uno form butikker i Oslo, Viken, Rogaland og Trøndelag. I tillegg har vi 6 B2B avdelinger som håndterer det profesjonelle markedet. i 2020 var vi ca 170 ansatte og omsatte for totalt 700 millioner. HTH Kjøkken er Nordens største kjede med spesialbutikker innen salg av kjøkken-, bad- og garderobeinnredninger. HTH kjennetegnes ved Nordens største utvalg og tilbyr markedet et moderne design. Vår visjon er å være Skandinavias beste kjøkkenekspert, med de mest fornøyde kundene. Vi vil være blant de 5 beste kjøkkenfabrikker i Europa, målt i omsetning. Vi vil stadig utvikle oss selv, med det mål å drive en lønnsom produksjon og butikkjede. HTH inngår i det svenske, børsnoterte konsernet Nobia, og er Nord-Europas største kjøkkenprodusent. Vi lever for å gjøre drømmer til virkelighet, og med butikker over hele Norge er vi klare til å ønske alle velkommen. 

Vi tilrettelegger og måler for suksess og arbeidsglede til alle døgnets tider ved å kontinuerlig ha høy medarbeidertilfredshet (90%), fantastiske kick off og stor grad av familiefølelse blant våre ansatte. Våre medarbeidere jobber ca.4 år lengere enn gjennomsnittet på en arbeidsplass i Norge. HTH AS er også stolte av å være eneste Miljøfyrtårn sertifiserte konsern i hele kjøkkenbransjen. Ivaretagelse av miljø strekker seg ikke bare på sunt og morsomt arbeidsmiljø, men også ytre miljø og fotsporene vi etterlater oss. Dette tar vi på alvor og har derav satt det i vårt strategihus


Prosjektkonsulent SMB

HTH Kjøkken Trondheim AS
Haakon VIIs gate 11B
7041 Trondheim
Søknadsfrist: 25. april 2021
Søknaden merkes: 4368304413

Arbeidsoppgaver

  • ·   Prosjektere, tegne og beregne forespørsler på kjøkken, bad og garderober
   ·   Gjennomføre dine prosjektleveranser fra A til Å
   ·   Etablere og bevare gode og langvarige relasjoner til nye og eksisterende kunder
   ·   Arrangere og delta i møter med entreprenører, prosjektledere og byggeledere
   ·   Levere resultater ihht budsjett og plan

Kvalifikasjoner

 • Konkurransemenneske med sans for salg og design. Det er mange veier som leder frem til denne jobben. Det er derfor først og fremst personligheten din som vil avgjøre om du lykkes. Du må være ambisiøs og ha energien og utholdenheten som skal til for å sette deg og nå høye mål. Du elsker å konkurrere, og du vet at du bare kan vinne hvis det er kvalitet over alt du gjør. Når du lover noe, leverer du derfor også alltid som avtalt, og du har oversikt over alle detaljer. Det gjelder overfor både kunder og kollegaer, som du selvfølgelig gjerne hjelper når du kan. Du trives med å møte mange forskjellige mennesker, og du har lett for å komme i dialog med andre. I tillegg må du ha erfaring med MS Office og være innstilt på å sette deg inn i nye programmer. Du kan for eksempel ha arbeidserfaring som tømrer, snekker eller arkitekt. Eller ha salgserfaring fra enten kjøkkenbransjen eller beslektede bransjer. Vi ser særlig etter en med erfaring fra salg av kjøkken til prosjektmarkedet. Uansett bakgrunn er du ikke typen som stadig skifter jobb. Du vet at stabilitet skaper mest arbeidsglede og gir best resultater. I HTH er vår viktigste oppgave å gjøre kundenes drømmer til virkelighet. Derfor leter vi etter personer som kan tyde en kundes drøm og forvandle den til konkrete ideer til et nytt kjøkken som skaper liv og glede. Kan du skape en god og tett dialog, og har du kreativ sans og interesse for innredning? Da er du kanskje vår neste Prosjektkonsulent.

Vi tilbyr

 • Bransjens beste opplæring. Du kan se frem til å utvikle deg fra første dag, blant annet via vårt eget opplæringsakademi. Samtidig vil du få arbeide sammen med dyktige kollegaer som gjerne hjelper deg godt i gang. - Et trivelig og hektisk arbeidsmiljø- Utfordrende stilling med mange og varierte arbeidsoppgaver- Mulighet for personlig utvikling- Kontinuerlig opplæring- Konkurransedyktige betingelser

  Våre verdier vi etterlever er GIV: Grundig & Lønnsom, Inkluderende & Raus, Våken & Kundefokusert

   

  Søknadssfrist: 25.04.21

   

  For ytterligere spørsmål om stillingen ta kontakt med Espen Karlsen, Daglig leder HTH Trondheim 97539239, eller Kjell-Inge Fremo, FREMO Rektruttering 90022300/kjell@fremobemanning.no.
  Alle henvendelser til FREMO vil bli behandlet konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver i den innledende fasen om ønskelig.

   
Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: