FREMO ble etablert i 2005 og er et av Midt-Norges største bemannings- og rekrutteringsselskaper. Selskapet har hovedkontor i Trondheim og avdelingskontor på Orkanger og i Tromsø. Våre forretningsområder er rekruttering, bemanning og rådgivning. Vi gjennomfører årlig ca. 140 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 800 vikarer hvert år. Omsetningen var i 2020 på kr. 114 millioner og vi har ambisjoner om å vokse.

Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og er sertifisert Revidert Arbeidsgiver. Våre rådgivere er Sertifiserte Rekrutterere DNV-GL og i ulike testverktøy.  Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse. www.fremobemanning.no

Tømrer eller murer

Solid bedrift på Hitra og Frøya

7246
Søknadsfrist: Snarest
Søknaden merkes: 4386306605

 

På vegne av kunde søker vi etter dyktige og erfarne tømrere og murere – for engasjement eller fast ansettelse. 

 

Du må beherske norsk som arbeidsspråk. Relevant erfaring kan veie opp for manglende fagbrev.

 

Vi tilbyr gode og konkurransedyktige betingelser, et godt arbeidsmiljø og mange spennende prosjekter. Vi er også behjelpelig med bosted og eventuell jobbsøk for partner.

 

Søknadsfris: Snarest

 

Aktuelle søkere kontaktes fortløpende for intervju.

 

 
Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: