STØREN TREINDUSTRI AS er en av Norges ledende produsenter av elementhus, precut og takstoler. Vi er leverandør til flere norske ferdighus-leverandører, eiendomsutviklere, byggmestre og entreprenører på landsbasis. Bedriften har i dag kapasitet innen precut og element på inntil 600 boliger og ulike næringsbygg i året. I tillegg produserer vi årlig ca. 30 000 takstoler. Vi har 130 ansatte og hadde i 2020 en omsetning på over 300 mill. kroner.

Vi er en del av klyngeutviklingsprosjektet WoodWorks! Cluster, som satser offensivt på innovasjon og utvikling for mer bruk av tre i bygninger. Les mer om historien vår på storen-treindustri.no

 

RIB-konstruktør

Støren Treindustri AS
Fossegrenda 7
7038 Trondheim
Søknadsfrist: 15. juli 2021
Søknaden merkes: 4396131742

 

Har du lidenskap for bruk av tre i boliger og offentlige bygg? 

 

Ved hjelp av vårt moderne produksjonsanlegg og systematiske og gjennomprøvde metoder har vi overbevist markedet om alle fordelene ved industrialisert produksjon, eller masseprodusert skreddersøm som vi kaller det. Det er de siste 10 årene foretatt betydelige investeringer i virksomheten og dette gir et godt grunnlag for videre vekst og økt lønnsomhet fremover. 

 

Vi leverer teknisk krevende prosjekter i samspill med våre kunder, hvor vi blir involvert i en tidlig fase i prosjektutviklingen. Prosjektporteføljen vår består i stor grad av store rekkehus- eller leilighetsprosjekter, i tillegg til småhus, omsorgs- og næringsbygg. Vi har et unikt og spennende forsknings- og utviklingsprosjekt pågående i samarbeid med SINTEF Community, for å utvikle løsninger for bygg fra 5-8 etasjer i lette bindingsverk-konstruksjoner.

På grunn av økt aktivitet og etterspørsel etter våre produkter, spesielt på boligblokker, så ønsker vi å styrke vår tekniske avdeling.

 

 

Hovedoppgaver:

  • Forprosjektering av bygninger med hensyn på bæresystemer
  • Dimensjonering, hovedsakelig av trekonstruksjoner
  • Tegning av produksjonsgrunnlag
  • Overordnet faglig ansvar for RIB

 

 

Du har:

  • Utdannelse som ingeniør/sivilingeniør innen konstruksjonsteknikk
  • Minimum 5 års erfaring fra relevant prosjektering
  • Evner til å jobbe strukturert og liker å finne gode løsninger
  • Analytisk
  • Initiativrik
  • Samarbeider og kommuniserer godt eksternt og internt

 

 

For den rette tilbys en selvstendig rolle i et miljø med dyktige og faglig sterke medarbeidere.Kontorsted kan du selv velge om skal være Støren eller Trondheim, og du vil rapportere til gruppeleder RIB i teknisk avdeling.

 

 

 

Søknadsfrist 15. juli  

Søkere vurderes fortløpende.

 

 

 

For ytterligere spørsmål om stillingen, ta kontakt med Per Gunnar Nordløkken, tlf. 976 67 438 hos Støren Treindustri eller Hege Svendsen, tlf. 905 87 920 hos FREMO Rekruttering.

 

Alle henvendelser til FREMO vil bli behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i innledende fase om ønskelig.

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: