Kvik er et internasjonalt konsept med stor suksess, som selger kjøkken, bad og garderobe. Kjeden har mer enn 160 butikker i 11 land. I Norge har Kvik 28 butikker og er i sterk vekst. Butikkene drives på franchisebasis med selvstendige partnere. Kvik er dansk, og er en del av det svenske konsernet Ballingslöv Int. AB. Kvik har hovedkontor og produksjon i Danmark, og kjedekontor i Oslo som følger opp de norske butikkene. Kvik er en sterk og attraktiv merkevare, og etterspørselen etter dansk design er stor.

Kvik har vært i Trondheim siden 2007 og har gått fra å være en liten utfordrer til nå å ha etablert seg som en av bransjens mest solide aktører i Trondheim og omegn – og med stadig økende omsetning hvert år. 

 

Vi gir våre kunder mer enn hva de forventer og da trenger vi akkurat en som deg.

Kvik Trondheim
Haakon VIIs gate 27
7041 Trondheim
Søknadsfrist: Snarest
Søknaden merkes: 4398798097

KVIK Trondheim søker dyktig montør av kjøkken-, bad- og garderobeinnredning.

 

Skal vi lykkes med ambisjonen om å selge kule designkjøkken til overraskende lave priser trenger vi nå en faglig dyktig montør som lykkes både med å montere, veilede og hjelpe like mange kundetyper som det er kjøkkentyper. 

Kvik Trondheim har i dag 17 dyktige og motiverte ansatte i Trondheim og Stjørdal. Butikkene på Lade og Tiller har mottatt en rekke utmerkelser både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg åpnet vi Kvik Stjørdal i februar 2021.

Kvik har vokst enormt de senere årene og etterspørselen etter Kvik-produkter er stadig økende.

 

Mer enn kundene forventer

I løpet av de siste 7 årene har Kvik vokst med 30 % per. år, og målet er å åpne butikker på et nytt marked, hvert år. Skal Kvik fortsette den positive reisen, kreves det dyktige og engasjerte medarbeidere som har vilje og evne til å gjøre en forskjell. Hos Kvik er ambisjonen klar: Vi vil gi våre kunder mer enn de forventer – både med hensyn til kvalitet, design, pris og ikke minst service. Derfor får du en meget viktig rolle for våre fremtidige vekstambisjoner.For å møte denne ambisjonen søker vi nå en ny montør.

 

Arbeidsoppgaver:

 • Montering av leveranser fra Kvik til privatkunder og-/eller bedriftskunder
 • Utføre service og reparasjoner
 • Arbeidet vil i hovedsak foregå ute hos kunder, men også i våre utstillinger og annet forefallende arbeid.
 • Bistå kunder og kollegaer med veiledning og råd om våre produkter, være en ressursperson på montasjetekniske spørsmål.

Kvalifikasjoner:

 • Helst erfaring fra montering av kjøkken eller annen relevant erfaring som håndverker. 
 • Vant til å jobbe selvstendig og trives med varierte arbeidsoppgaver.
 • God fysikk.
 • Har erfaring fra kundekontakt.
 • Snakker norsk eller flytende engelsk. 
 • Førerkort og disponerer egen bil.

Egenskaper:

 • Du er nøyaktig og kjenner betydningen av å utføre et kvalitetsarbeid i alle sammenhenger.
 • God på kundebehandling og tilpasser deg de forskjellige kundene. 

Vi kan tilby:

 • For deg kan vi tilby mulighet for montering av fantastiske og meget konkurransedyktige produkter i et veldig godt arbeidsmiljø. 
 • Å arbeide i en bedrift med kontinuerlig utvikling, både økonomisk og faglig.

 

Synes du dette kan være av interesse så send inn din søknad med vedlagte CV til Kvik Trondheim v/serviceleder Per-Tore Kristiansen på pertore@trondheim.kvik.no.

 

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.Spørsmål om stillingen, kontakt Per-Tore på 471 71 471 eller Rune 932 51 000.

 

 

Søknadsfrist: Snarest

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: