Kreditorforeningen SA er et medlemseid inkassoselskap med ca 60 ansatte. Vi er en solid bedrift med trygg økonomi. For oss er inkasso mer enn penger! Vi vet at gode relasjoner til både kunder og skyldnere gir bedre resultater og skaper verdier. I dag betjener vi ca. 4.000 kunder over hele landet - alt fra offentlige virksomheter, energiselskaper, handelsbedrifter, banker, regnskapskontor og annen næringsvirksomhet.

Vi har hovedkontor på Steinkjer og avdelinger i Trondheim, Kongsvinger og Kristiansand, etter konsolidering/fusjon våren og sommeren 2021. Vi er på jakt etter ny medarbeider ved hovedkontoret, på Steinkjer.

Salgssjef

Kreditorforeningen SA
Sjøfartsgata 6
7714 STEINKJER
Søknadsfrist: 10. august 2021
Søknaden merkes: 4411675657

 

Arbeidsoppgaver

  • Salg til nye og eksisterende bedriftskunder
  • Følge opp og utvikle eksisterende kunderelasjoner, være en konstruktiv støttespiller og problemløser
  • Rådgivning, rapportering og service

 

Kvalifikasjoner

  • Det er ønskelig med utdanning på høyskolenivå innenfor markedsføring/salg, og/eller økonomi. Det er også ønskelig med erfaring rundt møtebooking, aktivt salg og offentlig anbud
  • Du har teknisk forståelse og/eller kompetanse
  • Du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne - og økonomisk forståelse

 

Personlige egenskaper

  • Du drives av gode resultater og er effektiv, utadvendt, positiv og engasjert. Jobben består av langsiktig målrettet jobbing, mot våre viktigste bransjer og satsningsområder

 

Tett samarbeid med hele vårt landsdekkende selger- og salgsstøtteteam. Jobben innebærer noe reisevirksomhet. Distrikt er i utgangspunktet nord i Trøndelag.

 

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Bjørn Grønnesby på tlf. 924 25 523/ bjorn.gronnesby@kred.no hos Kreditorforeningen, eller Hege Svendsen hos Fremo Bemanning og Utvelgelse på tlf. 905 87 920/ hege@fremobemanning.no.

 

Alle henvendelser til Fremo vil bli behandlet konfidensielt, også overfor oppdragsgiver hvis ønskelig i innledende fase.

 

Søknadsfrist 10. august 2021

 

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: