Berggård Amundsen & Co. AS er eneste norskeide, landsdekkende elektrogrossist. Selskapet er i vekst og omsetter for rundt 2 MRD NOK, har hovedkontor på Langhus og 25 servicesentre i Norge. Berggård Amundsens styrke er lokal forankring og 220 pålitelige, engasjerte og nytenkende medarbeidere. BA-skolen er sentral og viktig for å bygge kompetanse hos både medarbeidere og kunder. På den måten er Berggård Amundsen en viktig medspiller for kundene som er elektroinstallatører, tavlebyggere, industrikonsern, svakstrømsfirmaer og energiverk. 196 av kundene er medlemmer i selskapets elektrikerkjede Norgeseliten.

Avdelingsleder

Berggård Amundsen & Co. AS, Privat
Stakkevollvegen 49
9010 TROMSØ
Søknadsfrist: 13. august 2021
Søknaden merkes: 4413148802

 

Er du en leder som også skjønner faser?Til vår elektriske gjeng i Tromsø søker vi nå etter en humørfylt leder som i tillegg til å kunne elektrikerfaget også elsker å være blant folk. Du har en personlighet det er lett å like og et engasjement som kjennes.

 

Du liker å være oppdatert på produktnyheter og smarte løsninger, samt trives med å snakke med kunder om hvordan de kan få en mer lønnsom drift. For hos BA skal kundene kjenne at vi er nytenkende. Du får jobbe sammen de beste installatørkundene i området, flere av dem i selveste Norgeseliten.

 

Hos BA får du muligheten til å være en gründer som selv kommer opp med gode måter å jobbe på sammen med laget ditt. I tillegg har du en rekke kolleger på andre avdelinger som gledelig deler sine tanker og ideer om hvordan de drifter sitt lokalmarked. Mest sannsynlig er du en lokalpatriot som setter pris på det nærmiljøet du har og hvordan du sammen med kunder og leverandører kan utgjøre en forskjell.

 

Dine oppgaver

  • Lede og motivere egen avdeling, bygge på og forsterke en allerede god kultur.
  • Drive salgs- og forretningsutvikling som bidrar til vekst i egen avdeling.
  • Sørge for at avdelingen oppnår budsjetterte omsetnings- og resultatmål.
  • Ansvarlig for kundeavtaler, oppfølging og salg, også ved direkte oppsøkende salg hos eksisterende og nye kunder i området.

 

Om degDu har fagbrev elektro og gjerne med teknisk eller økonomisk påbygging. Din utadvendte personlighet gjør deg til en god relasjonsbygger. Du har stor gjennomføringsevne og jobber for å nå fastsatte mål. Også skjønner du både regneark og hva som skal til for å tjene penger. Dette er en spennende jobb der du får kombinere lederrollen med den operative salgsrollen.  

 

Om ossVi kan tilby en arbeidsplass med svært godt arbeidsmiljø preget av stolthet og tillit, noe vi har fått annerkjennelse for med 5 Great Place to Work-sertifiseringer på rad. Vi er en flat organisasjon med korte beslutningsveier og sterk motivasjon. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning, gode pensjons- og forsikringsordninger, herunder helseforsikring.

 

Søknadsfrist: 13. august

 

Spørsmål vedr. stillingen kan rettes til Berggård Amundsen ved Karl Mario Seland, salgsdirektør, tlf. 984 99 849, eller Sol Ness ved Fremo Rekruttering på tlf. 915 75 668. 

Alle henvendelser til FREMO behandles konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver hvis ønskelig.  

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: