Rådgiver digital markedsføring

Racer på relasjoner og markedsføring? Vi søker en rådgiver i digital markedsføring til laget vårt

Adresseavisen AS
Ferjemannsveien 10
7014 Trondheim
Søknadsfrist: 30. september 2021
Søknaden merkes: 4426359874

 

Vi søker deg som er en relasjonsbygger med god kunnskap innen digital markedsføring, og spesielt innenfor innholdsmarkedsføring. God rådgiving, forretningsforståelse og evne til å løse våre kunders utfordringer, gir deg motivasjon og pågangsmot. 

 

Vår salgs- og rådgiveravdeling består av 45 dyktige lagkamerater i Adresseavisen og Polaris Media Midt-Norge. Sammen med våre interne byrå, kan vi tilby kunder alt fra A til Å innen markedsføring. Som rådgiver i digital markedsføring hos oss er du selvstendig og strukturert, men vet at man sjelden vinner om man ikke setter gode hoder sammen.

 

Hos oss blir hovedoppgavene dine å jobbe med en etablert kundeportefølje, samt gjøre oss attraktive inn mot nye spennende kunder. Siden innholdsmarkedsføring blir ditt spesialfelt, er det spesielt strategisk rådgiving rundt innhold som kommer til å prege kundemøtene dine. Du tenker langsiktig og strategisk, og vet at innholdsmarkedsføring skal ha klare målsettinger om å bygge relasjon og troverdighet over tid. Med vår gode data og distribusjonsflater, er dette en suksessoppskrift for mange kunder. 

 

Med på laget ønsker vi oss deg som:

  • Har kunnskap eller erfaring med tjenestesalg og digital markedsføring, og spesielt innenfor feltet innholdsmarkedsføring.
  • Forstår at god rådgiving er vår største styrke, og du har god forretningsforståelse.
  • Kan lede en salgs - og rådgivingsprosess fra start til slutt; fra en behovsanalyse til ferdig leveranse.
  • Er strukturert og liker et høyt tempo med dager som sjelden er like. 

 

Vi ser gjerne at du har høyere utdannelse og kanskje også bakgrunn fra byrå, men det kan hende at vår perfekte kandidat har annen erfaring. Har du i tillegg et stort nettverk i vårt nedslagsfelt, er det en god bonus.  

 

 

I tillegg til en skikkelig spennende arbeidshverdag kan vi i Adresseavisen også tilby deg:

  • Over 250 gode kolleger som sammen med deg vil lykkes med våre mål.
  • Gode muligheter for utvikling og ansvar i en organisasjon med godt fotfeste i Midt-Norge.
  • Kontorlokaler på beste tomta i by'n med utsikt over vakre Nidelven.
  • Være med å påvirke posisjonen til Midt- Norges største mediehus.
  • Være en del av et offensivt og innovativt konsern i utvikling.

 

 

 Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Hege Svendsen, FREMO Rekruttering, tlf. 905 87 920, hege@fremobemanning.no eller Jannikke Nergård, tlf. 913 48 507, jannikke.nergaard@adresseavisen.no

 

 

Søknadsfrist: 30.september

Om arbeidsgiveren

Adresseavisen:
Adresseavisen er det viktigste nyhets- og annonseorganet i Midt-Norge og er blant Norges største mediebedrifter med om lag 200 ansatte. Mediehuset har 67 000 abonnenter og 236 000 daglige lesere på papir, nett og mobil. Adresseavisen er Norges eldste nåværende avis og utkom for første gang i 1767. Mediehuset er den største enheten i Polaris Media ASA, som er et børsnotert selskap og et av landets ledende medie-og trykkerikonsern. 

Om Adresseavisen Studio:
Adresseavisen Studio er en spennende, nytenkende og ambisiøs aktør i det trønderske byråmiljøet. I løpet av få år har vi etablert oss som en komplett tjenesteleverandør innen digital markedsføring, merkevarebygging, konseptutvikling og synlighets-/optimaliseringsprosesser.

Gjennom konseptene Brand Studio og Marketing Studio har vi vært i stand til å tilby innholdsproduksjon, webutvikling, grafiske design, søkemotoroptimalisering, analyser, performance, programmatisk annonsering, videoproduksjon mm. Alt dette er tjenester som løses blant egne, faglige dyktige medarbeidere.

Studiosatsingen har hatt en vekst både gjennom økt kundetilfang og gjennom strategiske oppkjøp, sist gjennom Xmedia AS. Studio i dag er preget av et dynamisk og meget kompetent arbeidsmiljø. Medarbeidere har ulik bakgrunn og erfaringsbase.


 

Les mer på: https://studio.adressa.no   
Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: