Butikkmedarbeider

Butikkmedarbeider

Vi søker medarbeidere i Trondheim, Melhus og Stjørdal
Ladeveien 23
7041 Trondheim
Søknadsfrist: 30. november 2021
Søknaden merkes: 4451299443

 

 

For vår kunde søker vi kassamedarbeidere på tilkalling til dagligvarebutikker i Trondheim, Melhus og Stjørdal.

 

 

Vi ser etter deg som har mulighet til å jobbe på dagtid, kveldstid og helger.

 

Du må være serviceinnstilt og glad i å jobbe med folk. Du må ha fylt 18 år, og beherske norsk både skriftlig og muntlig.

 

 

Stillingen er tilkalling i kasse og vareinnfylling. Opplæring vil bli gitt.Det er en stor fordel dersom du har bil og førerkort.

 

 

Arbeidstiden er mellom kl.06:00 og kl.23:15.Lønn etter tariff.

 

 

 

Søknader vil behandles fortløpende og vi ber derfro om at du søker snarest, ved interesse!

 

Spørsmål kan rettes til Alexandra på mail alexandra@fremobemanning.no.

 

     

Om arbeidsgiveren

FREMO ble etablert i 2005 og har rekruttering, bemanning og rådgivning som våre forretningsområder. Vi gjennomfører årlig ca. 140 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 800 vikarer hvert år. Omsetningen var i 2020 på kr. 114 millioner og vi har ambisjoner om å vokse.

I 2020 åpnet vi en ny avdeling i Tromsø, som dekker bemannings og rekrutteringsbehov for alle våre kunder i den nordlige delen av landet. 

Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og er sertifisert Revidert Arbeidsgiver. Våre rådgivere er Sertifiserte Rekrutterere DNV-GL og i ulike testverktøy.  Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse.

 www.fremobemanning.no

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: