Distriktssjef | Avdelingsleder

Distriktssjef | Avdelingsleder

Ladeveien 23
7500
Søknadsfrist: Snarest
Søknaden merkes: 4470222158

 

 

Distriktssjef | Avdelingleder

Er du en involverende og målrettet leder, med kundefokus? Vi søker etter gode lederkandidater til et solid selskap med kontor på Stjørdal.

 

Ansvarsområder:

Som distriktssjef/avdelingsleder har du overordnet ansvar for avdelingen. Du skal lede dine ansatte og følge opp både nye og eksisterende kundeportefølje. 

  • Personalansvar
  • Økonomi- og driftsansvar. 
  • Salgs- og markedsansvar (stor potefølje i dag som må vedlikeholdes)
  • HMSansvar

 

 

Hvem er du? 

Som leder er det en fordel at du har relevant teknisk utdanning eller økonomisk utdanning og kan vise til tidligere ledererfaring, gjerne innenfor transport/bil/logistikk. 

Lang relevant erfaring kan veie opp for manglende formell utdanning.

Virksomheten er solid og avdelingen er en del av et større konsern innen transport/bilbransjen. 

Du vil få personalansvar for 10-15 ansatte og ha overordnet ansvar for økonomi og drift. 

 

Vi tilbyr gode betingelser, bra arbeidsmiljø og kompetente medarbeidere . Vi tilbyr en lederstilling i et solid konsern som satser på utvikling. 

 

Søknadsfrist: Snarest

Oppstart: Etter avtale

 

FREMO Rekruttering bistår i Search til denne stillingen.

Ta kontakt med FREMO for en uforpliktende prat: 

Jorunn Løseth, tlf. 907 90 311/jorunn@fremobemanning.no

Om arbeidsgiveren

FREMO ble etablert i 2005 og har rekruttering, bemanning og rådgivning som våre forretningsområder. Vi gjennomfører årlig ca. 140 rekrutteringsprosesser til faste stillinger i privat og offentlig sektor og vi er et stort vikarbyrå, med arbeidsgiveransvar for ca. 800 vikarer hvert år. Omsetningen var i 2020 på kr. 114 millioner og vi har ambisjoner om å vokse.

I 2020 åpnet vi en ny avdeling i Tromsø, som dekker bemannings og rekrutteringsbehov for alle våre kunder i den nordlige delen av landet. 

Vi har gode rutiner for KS/HMS-arbeidet og følger alltid lover, regler og etiske retningslinjer i vårt arbeid.  Vi er medlem av NHO Service og er sertifisert Revidert Arbeidsgiver. Våre rådgivere er Sertifiserte Rekrutterere DNV-GL og i ulike testverktøy.  Våre verdier folkelig, fremoverlent og erfaren er leveregler for oss i hverdagen og vi lever etter vår visjon skaper vinnerfølelse.

 www.fremobemanning.no

Søk nå
Tips en venn

Ditt navn:
Send til E-post: